Σχετικά με την έναρξη λειτουργίας του Τμήματος ΠΔΜΒ

Με απόφαση της διοίκησης, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο Βόλο βρίσκεται σε αναστολή της λειτουργίας του όσον αφορά όλες τις δια-ζώσης διαδικασίες λόγω των συνεπειών των δύο καταστροφικών πλημμυρών που συνέβησαν κατά τον τελευταίο μήνα.

Οι διδάσκουσες και διδάσκοντες αλλά και οι γραμματείς του ΤΠΔΜΒ είμαστε σε καθημερινή επαφή με τις διοικητικές και όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες και εργαζόμαστε για να γίνει ταχύς και πλήρης έλεγχος των κτιρίων ώστε να καταστούν ασφαλή για χρήση. Στο κτίριο του ΤΠΔΜΒ υπάρχουν και κάποιες ειδικές συνθήκες που αφορούν το υπόγειο του με τις οποίες ασχολούμαστε ώστε να γίνει πλήρης επισκευή και ταχεία απόδοση του κτιρίου σε χρήση.

Αντιλαμβανόμαστε απόλυτα τις δυσκολίες που έχει προκαλέσει τόσο η καταστροφική περιβαλλοντική συνθήκη, όσο και η αβεβαιότητα αναφορικά με την έναρξη των μαθημάτων. Το διδακτικό και το διοικητικό προσωπικό του ΤΠΔΜΒ εργαζόμαστε καθημερινά για να γίνουν όλα όπως πρέπει και είμαστε δίπλα σας για οποιαδήποτε απορία ή άλλο ζήτημα υπάρχει.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Μπορείτε να επικοινωνείτε με:

 

  • το προσωπικό μας στις διευθύνσεις email πoυ είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα,
  • τον ακαδημαϊκό σύμβουλο Κωνσταντίνο Καλαντζή στο kokalantzis@uth.gr,
  • την γραμματεία στα τηλ. 24210-93044, 93045, και στο email: g-cult@uth.gr

 

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν, η Γραμματεία λειτουργεί καθημερινά στο Κτίριο του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών (Ματσάγγου), αίθουσα Ι3, ισόγειο, οδός Σωκράτους μεταξύ Ιωλκού και Π. Μελά,Τ.Κ. 38333, και ώρες 13:30 – 15:30. Για όσους έρθουν δια ζώσης η είσοδος είναι από τη στοά Ματσάγγου.

 

Θα επανέλθουμε με επόμενη ανακοίνωση μόλις προκύψει κάτι νεότερο.