ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ενημερώνουμε τους φοιτητές/τριες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας παλαιοτέρων ετών, προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και υποψήφιους διδάκτορες, ότι  παρατείνεται η υποβολή αιτήσεων για δωρεάν σίτιση έως 10 Οκτωβρίου.

Εκ της Γραμματείας.

Παράταση υποβολής αιτήσεων για δωρεάν σίτιση ακαδημαϊκού έτους 2023-2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Το Τμήμα Πολιτισμού και Δημιουργικών Μέσων και Βιομηχανιών της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας αποφάσισε την πρόσληψη Εντεταλμένων Διδασκόντων (άρθρο 173 του ν. 4957/2022), προκειμένου να καλύψει τις εκπαιδευτικές ανάγκες του στα παρακάτω μαθήματα:

I) ΕΠ592 Εκδόσεις: θεωρία, ιστορία, μέσα, σχεδιασμός

II) ΕΠ593 Ηθικά ζητήματα, νομικές διαστάσεις και πνευματικά δικαιώματα

III) ΕΠ 125 Αφηγηματικές Τεχνικές

Δείτε την Προκήρυξη εδώ: Προκήρυξη

Δείτε την αίτηση εδώ: Αίτηση εντ. διδ.

Προκήρυξη για την πρόσληψη Εντεταλμένων Διδασκόντων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Το Τμήμα Πολιτισμού και Δημιουργικών Μέσων και Βιομηχανιών της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας αποφάσισε την πρόσληψη επιστημόνων για παροχή διδακτικού έργου, στο πλαίσιο του έργου «Ενίσχυση λειτουργικών, εκπαιδευτικών και ερευνητικών αναγκών – Τμήμα Πολιτισμού και Δημιουργικών Μέσων και Βιομηχανιών» (κωδικός έργου 5600.02.10.05)», προκειμένου να καλύψει τις εκπαιδευτικές ανάγκες του για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2023-2024 στα κάτωθι μαθήματα:
I) ΥΠ111 Πολιτισμική Θεωρία: 1ο Εξάμηνο
II) ΥΠ391 Θεωρία και Αισθητική των Μέσων: 3ο Εξάμηνο
III) ΕΠ115 Πολιτικές του Πολιτισμού και κριτική πολιτιστική κληρονομιά: 1ο, 3ο Εξάμηνο.

Δείτε την Πρόσκληση εδώ: Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Δείτε την Αίτηση εδώ: Αίτηση

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Δείτε την πρόσκληση για την υποβολή υποψηφιοτήτων εδώ: Πρόσκληση για την υποβολή υποψηφιοτήτων 2023

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα του ΣΑΤΠ (tourismculture-pms.uth.gr), καθώς και στη Γραμματεία του ΣΑΤΠ (Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη, 13:00-19:00) τηλέφωνο 24210-74381, email: tourismculture_pms@prd.uth.gr.

Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών “Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Τουρισμού και Πολιτισμού”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Οι εξ αποστάσεως εξετάσεις όλων των μαθήματων της Παρασκευής 29/9/2023, της Δευτέρας 2/10/2023 και Τρίτης 3/10/2023 αναβάλλονται λόγω των προβλημάτων ηλεκτροδότησης που έχουν προκύψει από την κακοκαιρία στην πόλη του Βόλου και καθιστούν προς το παρόν αδύνατες τις εξ αποστάσεως εκπαιδευτικές διαδικασίες. Τα μαθήματα θα εξεταστούν σε νέες ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν σύντομα. Αναλόγως και οι εξετάσεις πτυχιακών που δεν πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 28/9/2023 θα πραγματοποιηθούν σε νέα ημερομηνία.

Ο Πρόεδρος του ΤΠΔΜΒ

Αν. Καθηγητής Σωτήριος Μπαχτσετζής

Ανακοίνωση για αναβολή εξετάσεων

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ