“Διάπλασις” : επιλογή φοιτητή για συμμετοχή σε 6μηνη πρακτική άσκηση

Το Τμήμα Πολιτισμού και Δημιουργικών Μέσων και Βιομηχανιών (ΤΠΔΜΒ) συμμετέχει στο διεπιστημονικό πρόγραμμα εξάμηνης πρακτικής άσκησης “ΔΙΑΠΛΑΣΙΣ”, το οποίο δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία του τηλεοπτικού σταθμού της Βουλής των Ελλήνων. Το πρόγραμμα “ΔΙΑΠΛΑΣΙΣ” εξελίσσεται ως δημιουργική πρακτική άσκηση στη Βουλή επίλεκτων τελειόφοιτων ΑΕΙ από Τμήματα Κινηματογράφου, Οπτικοακουστικών Τεχνών, Επικοινωνίας & ΜΜΕ, Θεατρικών και Μουσικών Σπουδών, Γραφιστικής και Αρχιτεκτονικής. Στόχος είναι η παραγωγή τηλεοπτικού περιεχομένου μέσα από τη δημιουργία σειράς ντοκιμαντέρ μικρού μήκους ή/και βίντεο έργων για προβολή στο Κανάλι της Βουλής, στην ενότητα “Φοιτητιβίσματα”.

 

Το ΤΠΔΜΒ, μετά από ανοιχτή πρόσκληση σε τελειόφοιτους και τελειόφοιτες, συγκρότησε επιτροπή αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων και με βάση συγκεκριμένα κριτήρια αξιολόγησης που ορίστηκαν από το Τμήμα (απόφαση της με αρ. 49ης/19.12.2022 τακτικής συνεδρίασης της Συνέλευσης του Τμήματος) προέκρινε τον φοιτητή Κωνσταντίνο Μαραγκό για την επιδοτούμενη θέση του προγράμματος «ΔΙΑΠΛΑΣΙΣ» για το χρονικό διάστημα από 1η Φεβρουαρίου έως 31η Ιουλίου του 2023.

Επιτροπή αξιολόγησης: Μαρία Πασχαλίδου, Επίκουρη Καθηγήτρια και Σύνδεσμος του ΤΠΔΜΒ για το πρόγραμμα «ΔΙΑΠΛΑΣΙΣ», Κωνσταντίνος Καλαντζής, Επίκουρος Καθηγητής, Απόστολος Κορδάς, Μόνιμο Μέλος Ε.ΔΙ.Π.